PARTY TIME

Het is vandaag echt precies 10 jaar geleden dat ik mijn eerste blog schreef. Jeetje, wat gaat de tijd toch snel! De eerste drie jaar blogde ik op een gratis wordpress blog en sinds 2013 op een eigen domein. Wat begon als korte blogjes schrijven over van alles en nog wat, veranderde in blogs met onder meer uitgebreide reviews in de loop der jaren. Surprise, surprise, alvast een heads up: komende week komt er een nieuwe gave winactie online. Kijk je mee naar mijn feestje voor dit 10 jarige bestaan en een korte trip down memorie lane?

Lees je deze blog op je mobiel, kantel dan even je scherm zodat je alle foto’s goed kunt bekijken.

fleursbeautytips 10 jaar

Gistermiddag sprak ik af met mijn bestie Cathelijne om taartjes te kopen voor leuke foto’s voor vandaag. We gingen naar Mabella Cakery in Leidsche Rijn (Utrecht) voor deze prachtige cupcakes en taartpunt. Bij Cat thuis maakte we een leuke setting voor alle foto’s…

Ongelooflijk dat ik alweer 10 jaar blog gewoon! Of nou ja gewoon, ik heb zeker wel ups and downs gehad. Niet elke maand waren er nieuwe blogs in die 10 jaar tijd. Het is altijd een hobby gebleven waardoor het bloggen soms moest wijken wanneer ik te druk was. Of wanneer ik te weinig energie er voor had. Bijvoorbeeld tijdens en na mijn burn-out. Gelukkig heb ik het bloggen wel steeds opgepakt en gaat het momenteel wel weer lekker…

fleursbeautytips 10 jaar

Haha, Cat stelde voor om een likje frosting te pakken en ….

fleursbeautytips 10 jaar

Op mijn neus te doen ;). Dat likje was ontzettend lekker! Echt een heerlijke velvet cupcake <3. Over al dit lekkers zal ik zeker nog een review posten hier op de blog!

fleursbeautytips 10 jaar

Dit cakeje was scheef gaan zitten in de doos en iets beschadigt, dus tja, dan zal ik deze maar snel opeten nom nom.

fleursbeautytips 10 jaar

En na deze foto, konden Cat en ik lekker gaan smullen! Van een Oreo & Red velvet cupcake, 2 Cakepops en een punt Red velvet taart.

Goed, 10 jaar geleden begon mijn avontuur wat betreft het bloggen. Een vriendin vertelde mij over de youtube filmpjes van Nikkie Tutorials en vond dat ik dat ook moest doen. Nu leek mij dat echt te eng, mezelf filmen en ook ingewikkeld (filmen en editten kost veel meer tijd dan een blog schrijven). Maar hierdoor ben ik wel begonnen met mijn blog. De eerste drie jaar dus met een wordpress.com domein.

Leuke vergelijking: 2011 versus 2019 🙂

Het waren de eerste jaren vooral wat korte blogs en zonder eigen gemaakte foto’s. Later maakte ik wel eigen foto’s, maar die kan ik nu niet bepaald mooi noemen. Tja, hoe langer je iets doet, des te beter word je erin. Na drie jaar lanceerde ik mijn eigen domein met een feestje in de binnenstad van Utrecht. Dat was een zeer geslaagde avond!

Op een gegeven moment (z’on 8 jaar geleden), kocht ik een spiegelreflex camera zodat ik betere foto’s kon maken. Ieder jaar leerde ik weer meer en meer. En vooral de laatste paar jaar merk ik dat ik op bepaalde vlakken echt wel verbeterd ben. Zo heb ik nu verschillende Instagram cursussen gedaan om meer te leren op het vlak van content en jezelf zichtbaar maken.

Afgelopen winter kocht ik een basis cursus fotografie zodat ik kan leren om manueel te fotograferen. Hoewel ik er nog niet aan toe ben gekomen deze cursus te starten, staat het zeker hoog op mijn prioriteiten lijst.

Er is heel veel veranderd in de afgelopen 10 jaar. Zo werkte ik eerst in het onderwijs. Echter merkte ik steeds meer dat ik daar minder plezier aan beleefde. Het was niet meer mijn passie. Daarom besloot ik in de zomer van 2017 te gaan solliciteren bij Rituals. Gelukkig werd ik daar ook aangenomen en sta ik sindsdien in de winkel in Hoog Catharijne. Wat was dat een goede beslissing zeg! Natuurlijk mis ik wel het contact met de kinderen, maar elke dag bezig zijn met cosmetica is wel iets waar ik echt gelukkig van word.

Afgelopen winter besloot ik een jaaaaren lange droom te verwezenlijken: make-up artist worden. Bij House of Orange Makeupschool in Amsterdam volgde ik de opleiding voor 4 maanden en ik was dol blij dat mijn eindshoot geslaagd was. Nu heb ik een diploma op zak!! Hoe ik deze ga inzetten voor mijn toekomst heb ik nog niet helemaal uitgedacht, maar ik heb wel genoeg ideeën. Voorlopig kan er niet opgemaakt worden, dus heb ik even de tijd om over deze toekomst na te denken. Sowieso wil ik als visagiste aan de slag gaan!

Genoeg plannen. Het bloggen zet ik ook zeker voort. Veel te leuk om mee te stoppen. Sinds kort geef ik weer regelmatig een winactie en dat is echt ontzettend leuk om te doen, iemand blij maken met cadeaus <3.

Er komt dus een mooie goed gevulde goodiebag aan (psssst met een aantal Rituals producten) en ik probeer minimaal 1x per week een blog online te zetten. Via Instagram ben ik altijd wel redelijk actief. Mocht je dus wat meer beauty willen zien, dan is het zeker leuk om mij daar te volgen.

Heb jij ook iets leuks om te vieren?

Trouwens, mocht je mij al langere tijd volgen, dan zou ik het super tof vinden om te weten hoe lang al! Van enkele hele trouwe volgers weet ik het wel, maar niet iedereen laat natuurlijk een reactie achter. So, let me know! =)

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’