I LOVE CORAL!

Ik ben gek op koraalroze en deze kleur van Rimmel past helemaal in dat straatje. Een vrolijke kleur die perfect is voor in de lente en zomer. Maar ik draag het ook gerust in de winter, want ik draag vaak koraalroze kleding. Je wordt gewoon instant vrolijk van deze kleur en de naam is ook nog eens heel erg leuk, cocktail passion (net doen alsof het hartje zomer is). Kijk snel verder voor de foto’s…

Vanaf mijn vakantieadres schrijf ik nu deze blogpost en ik draag een jasje in de kleur: yep, koraalroze! Ik draag al maanden geen nagellak, want ik vergeet het gewoonweg steeds. Maar oh wat heb ik een zin om snel weer de Rimmel Cocktail Passion op te doen. Als ik naar mijn nagels kijk wanneer deze kleur erop zit, word ik meteen lekker vrolijk. Wat geen kwaad kan deze winter met dat overwegend slechte weer.

Nu snel naar de foto’s!

Rimmel Cocktail passion 1 Rimmel Cocktail passion 2 Rimmel Cocktail passion 3Rimmel Cocktail passion

Met twee laagjes dekt de lak goed. Het kwastje is enorm fijn om mee te lakken. Rimmel heeft echt de fijnste kwastjes om mee te lakken vind ik. Met de topcoat van Sally Hansen Insta-Dri blijft de lak bij mij minimaal 5 dagen zitten. Ideaal! En met 12ml inhoud waar je rond de €7 voor betaald, is dat een goede deal. En ook nog eens makkelijk te koop bij de drogist.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

Hele fijne dag allemaal en tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

En doe jij al mee aan mijn winactie? Elizabeth Arden Survival kit twv€45!

%d bloggers liken dit: