OPPERDEPOP, FINITO EN EXIT

De doos waarin ik opgemaakte producten verzamel voor deze artikelen zat bommetje vol. Hoogste tijd dus om eens te laten zien aan jullie wat er allemaal in zit. Bijna alles is helemaal op en een enkel product was niet zo fijn en gooi ik nu weg. Er zitten ook producten bij die ik al langer geleden heb opgemaakt, maar die niet eerder aan bod zijn gekomen. Er zitten zeker favorieten bij, dus lees snel verder voor mijn korte reviews…

Opgemaakt maart tot juli 2016 1

Ik begin met de skincare:

 • Sephora Waterproof eye make-up remover: Een remover die je moet schudden voor gebruik. Deze vond ik ontzettend fijn om waterproof mascara te verwijderen. Echter draag ik het bijna nooit… Daarom ben ik het ook maar gaan gebruiken om mijn normale oogmake-up mee te verwijderen en dat doet ‘ie goed. Wel blijft er een klein beetje een vettig laagje achter, maar dat vond ik niet storend. Zo jammer dat de Sephora winkels weg zijn uit Nederland. Ik kocht toch wel regelmatig producten van dit merk.
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream handcrème: Deze handcrème zat tijden lang in mijn handtas en is nu echt helemaal op. Ik vind dit een van de beste handcrèmes ooit die ik heb gebruikt. De geur is lekker (wat kruidig) maar niet te sterk aanwezig. De crème trekt heel snel in en is gewoon heel rijk qua substantie, lekker dikkig. Echt jammer dat ‘ie op is. Ik zal deze zeker opnieuw kopen.
 • Elizabeth Arden Cream Cleanser voor de droge en gevoelige huid: Deze gebruikte ik iedere ochtend onder de douche om mijn gezicht mee te reinigen. Hier ben ik niet zo enthousiast over. Wel heb ik ‘m helemaal opgemaakt, maar ik zou ‘m niet opnieuw aanschaffen. Daarvoor was hij simpel weg niet effectief genoeg. Het reinigt wel je gezicht, maar ik merkte niet echt dat ‘ie veel extra’s deed ofzo.
 • SWISSCODE PURE Dynalift HYA: Een ontzettend fijn serum voor dag en nacht. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deze opmaakte maar ik weet nog goed hoe fijn ‘ie was. Daarom neem ik hem mee in dit artikel. Dit serum werkt hydraterend en geeft je huid een boost. Zeker een aanrader en eigenlijk verdiend dit product een aparte review. Die houden jullie dus nog van mij tegoed.
 • Garnier SkinActive Micellair reinigingswater: Een topper! Dit is al mijn tweede verpakking die ik opmaak en ik ben fan. Eerst gebruikte ik de micellair reinigingswater voor de gevoelige huid van Garnier maar deze is zowaar nog fijner. Ik schreef hier een review over die je hier kunt lezen.
 • The Body Shop Vitamin C Energising Face Spritz: ‘Instant pick-me-up to refresh and smooth’ staat er op de verpakking. Ik gebruikte deze spray om mijn make-up mee te fixeren. Daar is ‘ie heel erg geschikt voor. Mijn make-up zag er mooier uit en een beetje glowy en bleef langer zitten. Wie weet ga ik deze opnieuw kopen want hij is wel echt heel erg fijn.

Opgemaakt maart tot juli 2016 2

De showergels die ik opmaakte:

 • Etos Shower foam lime: Een hele fijne foam douchegel waarvan ik er al meerdere heb opgemaakt. Hij ruikt heerlijk fris en reinigt op een fijne manier. Echt eentje die ik opnieuw ga kopen.
 • Kneipp patchouli douche: Een douchegel die ik met moeite heb opgemaakt. Ik vind de geur niet zo fijn eigenlijk. Ik vind het altijd zonde om producten weg te gooien dus daarom maakte ik hem maar toch op. Deze koop ik niet meer. En ik ben er meteen achter gekomen dat patchouli niet een geur is die ik lekker vind.
 • Rituals Zensation douchefoam Rice Milk & Cherry Blossom: Een heerlijke douchefoam! De geur is behoorlijk sterk maar gewoon heel lekker vind ik. Dit is een mini flesje waarbij ik het heel jammer vond toen ‘ie op was.
 • The Body Shop Sweet lemon shower gel: Een hele lekkere douchegel met een hele frisse citroengeur.

Opgemaakt maart tot juli 2016 3

Haarproducten en deodorants:

 • Lady Speed Stick wild freesia: Deze deodorant werkt erg goed, maar ik vond de geur niet lekker. Ik heb hem dus niet lang gebruikt en gooi hem nu dus maar eens weg. Ik hou niet van deo’s waar een sterke geur aan zit. Het mag subtiel ruiken naar iets fris maar niet te sterk. Dat vind ik storend.
 • Odorex Utra protect cleargel: Een sample was dit die ik heb getest voor een online enquête. Er zat maar een beetje in. Ik vond deze deodorant echt heel fijn. Beschermde mij goed tegen zweten en luchtjes en de geur was prettig, niet sterk maar subtiel.
 • Nivea Styling mousse mega strong 6: Een mousse die ik altijd gebruik voor na het wassen voor meer volume. Ik gebruik dit product al ruim 2 jaar en ben super tevreden. Als ik het niet gebruik, dan mis ik het echt want dan valt mijn haar heel erg plat. Een echte aanrader dus. Ik doe het op handdoekdroog haar en borstel het uit wanneer het droog is of alleen met mijn handen er doorheen.
 • Davines shampoo NOUNOU: Een sample verpakking die een keer in de Beautybox zat. Ik vond de shampoo best fijn, niet heel bijzonder maar wel oké.

Opgemaakt maart tot juli 2016 4

 • Burt’s Bees lipbalm with vitamin E & peppermint: Oh deze vond ik super fijn! Ik heb er gelukkig nog eentje die ik nu regelmatig gebruik als mijn lippen droog aanvoelen. De pepermunt zorgt ervoor dat je lippen gaan tintelen. Dat moet je wel fijn vinden en dat vind ik dan ook zeker wel. Dat voelt dan zo lekker fris aan na aanbrengen. Ik vind dit echt een aanrader. Deze lipbalm is overigens 100% natuurlijk en kun je onder meer kopen bij De Tuinen.
 • Greenland passion fruit lipbalm: Een hele fijn lipbalm. De geur is lekker. Er zit onder andere shea butter in, jojoba olie en cocoa boter. Verder is ‘ie parabene en parafine (minerale olie) vrij.
 • Maybelline New York Fit me foundation: Ik kan niet meer zien welke kleur ik had omdat het etiket helemaal versleten is. Het is een hele fijne foundation. Wanneer ik een foundation opmaak, nou dan was ‘ie wel echt top want ik heb nogal wat in mijn stash.
 • Maybelline New York oogschaduw nr. 606 Golden Sand: Deze oogschaduw gebruikte ik als basis iedere dag. Ik heb anders zichtbare aderen en deze verdwijnen helemaal met een beetje nude kleurige oogschaduw. Ik vond ‘m fijn werken.
 • Uban Decay all nighter: Een long lasting make-up setting spray. Deze zorgt ervoor dat je make-up er mooier uit ziet en dat het de hele dag en nacht mooi blijft zitten. Dit product is zeker een aanrader. Ik vond het heel erg jammer toen ‘ie op was want de beloftes maakt hij zeker waar.
 • Biotherm cleasing gel: Een fijne reinigingsgel voor onder de douche. Het product wordt niet meer verkocht zag ik online.
 • Catrice prime and fine: Een transparente poeder om je foundation mee af te poederen. Ik heb ‘m helemaal opgemaakt en ben erg enthousiast. Alleen de verpakking vind ik niet heel handig. Als je de deksel eraf draait dan heb je een plastic deksel met allemaal gaatjes. Er zit geen systeem op waarmee je dit kunt afsluiten. Het kan dus rommelig worden wanneer je de poeder gaat vervoeren en daarna weer open doet. Nu gebruik ik van Catrice de transparante poeder in vaste vorm en dat bevalt veel beter.

Opgemaakt maart tot juli 2016 5

Nog meer make-up:

 • Bourjois blush 33 lilas d’or: Een geweldige blush! De kleur is heel mooi, heel rustig iets donkerder dan oud roze. Ik gebruikte de blush jaren lang heel intensief. Maar gezien ik de blush al in 2005 had in mijn stash, werd het tijd om afscheid te nemen haha!
 • Rimmel blush 004 pink rose: Deze blush is al meer dan een jaar mijn favoriet. De kleur is bijna hetzelfde als bovenstaande van Bourjois maar dan net ietsje lichter. Zo jammer dat ‘ie gebroken is. Ik wilde ‘m dus maar weggooien, maar ik kan je verklappen dat deze toch weer terug in mijn dagelijkse stash zit. Ik kan geen afscheid nemen!
 • Oriflame mascara 2FX: Een hele zwarte mascara met twee verschillende standen waardoor je het volume kunt aanpassen. Ik vond de mascara heel erg fijn alleen heb ik hem niet helemaal opgemaakt. Dat komt puur omdat ik liever donkerbruine mascara draag.
 • Hema eyebrowgel: Een hele fijne wenkbrauwgel met een donkerbruin kleurtje. Ik heb ‘m helemaal opgemaakt en zo ‘m zo opnieuw kopen.
 • Catrice eyelinerpen: Een zwarte eyelinerpen die heel fijn werkt. Ik gebruik niet zo vaak zwarte eyeliner, maar deze was prima. Nu is hij echter te oud om nog te kunnen gebruiken.
 • INK by Dennis Knudsen lip marker pen: Een lipstick in de vorm van een pen. Ik vond het geen fijn product als ik eerlijk ben. De kleur die er af kwam was minimaal en de smaak vond ik niet fijn. Nee, ik gooi ‘m weg omdat ik hem toch nooit meer gebruik.
 • Rituals lipgloss Gold Flower: Deze lipgloss is nu dan toch echt op en dat vind ik zo onwijs jammer! Dit is met stip mijn favoriete lipgloss van de afgelopen jaren geweest. Ik ga deze denk ik wel opnieuw kopen hoor. De kleur roze is zacht en de glans van de goud deeltjes maakt ‘m heel chique, ja ik wil weer een nieuw van deze haha. Ik heb vreselijk veel lipproducten maar een favoriet moet je koesteren, toch?
 • GOSH brow pencil: Dit product gebruikte ik niet voor mijn wenkbrauwen maar als eyeliner. Daar is hij perfect voor. Hij geeft een mooie kleur af (donkerbruin) en brengt heel fijn aan. Dit product zou ik zeker weer opnieuw kopen.

Zo dat waren een heleboel producten die ik heb opgemaakt zeg! Veel fijne producten die ik zo weer opnieuw zou kopen zitten er tussen. Vanaf nu zal ik vaker deze artikelen schrijven zodat het er niet zoveel in 1 artikel zijn. Erg leuk om dit soort korte reviews te schrijven en wie weet heb je er iets aan. Mocht je nog vragen hebben over een van de bovenstaande producten, laat het me weten in een comment en ik zal reageren. Hele fijn dag en tot snel weer, xoxo Fleur.

%d bloggers liken dit: