STARS ARE SHINING

Sinds zo’n anderhalve maand heb ik een nieuw telefoonhoesje, namelijk een zwarte met gouden sterren van het merk fab. Ik ben er ontzettend blij mee! Van de webshop Smartphonehoesjes.nl mocht ik er eentje uitzoeken. Tussen twee soorten heb ik even getwijfeld, een wat saaie leren bruine en deze van fab. Die saaie zou heel praktisch zijn omdat je er veel pasjes in kwijt kunt, maar het oog wil ook wat. Lang heb ik dus niet gedaan over de beslissing; van die gouden sterren krijg je gewoon een instant happy feeling. Lees verder voor de foto’s en mijn review over dit nieuwe telefoonhoesje van fab….

Fab. telefoonhoesje sterren 3

Hier zie je het hoesje van de voorkant. Vier gouden sterren en onderaan heel subtiel het merkje van fab. Het stiksel rondom ziet er netjes en stevig uit en is hetzelfde zwart als het hoesje. Het is gemaakt van kwalitatief goed leer wat redelijk dik is. Ook de binnenkant is van leer, dat laat ik je zo zien.

Fab. telefoonhoesje sterren 1

Bij de bestelling komt het hoesje in deze kartonnen/plastic verpakking; ziet er leuk uit.

Fab. telefoonhoesje sterren 2

Deze tekst staat op de achterkant. Het klopt helemaal. Ik ben een groot fan van het merk fab. want dit is alweer mijn tweede fab. hoesje en ik heb een grote roze portemonnee met studs, in de vorm van hartjes, van dit merk. Als je het merk nog niet kende, dan zou ik je zeker aanraden eens te kijken naar hun assortiment. Het heeft een hele vrolijke, speelse maar ook wel chique uitstraling. De accessoires met studs vind ik ook wel stoer. Hieronder zie je mijn vorige fab. hoesje en de fab. portemonnee. Dat hoesje heb ik zo’n anderhalf jaar intensief gebruikt. Daarna was ‘ie niet op, maar hier en daar licht beschadigd waardoor ik een ander hoesje heb genomen (dat leer was wat dunner dan mijn huidige hoesje).

Fab.-telefoonhoesjeFAB.-1

En dan nu weer terug naar het telefoonhoesje van fab. met de gouden sterren:

Fab. telefoonhoesje sterren 4

De magneetsluiting sluit aan de achterkant. Met het opendoen van het hoesje was dat eerst wel even wennen, omdat mijn vorige hoesje helemaal geen sluiting had. Maar nu is het heel normaal en makkelijk om ‘m hiermee open te maken.

Fab. telefoonhoesje sterren 5

Hier zie je de binnenkant. Je kunt twee pasjes kwijt in het hoesje. Daarnaast stop ik er ook briefgeld in om zo toch wat cash op zak te hebben. Meer dan dat past er niet in want anders sluit het hoesje niet meer. Het is ideaal dat er pasjes in kunnen, zo gebruik ik mijn telefoon met hoesje nu als mijn portemonnee. Ik neem alleen mijn roze fab. portemonnee met alle overige pasjes mee wanneer ik ga shoppen.

Fab. telefoonhoesje sterren 6

Hier zie je goed de dikte van het hoesje. Een mooi formaat wat goed past in een tas of klein tasje. Hij past ook in de achterzak van mijn spijkerbroeken. Dit doe ik alleen niet te vaak want daar wordt ‘ie wel minder mooi van.

Of ik blij ben met dit hoesje? JA! Heel erg. En of ik tevreden ben over de kwaliteit, JA! Het leer ziet er nog heel mooi uit na anderhalve maand. Wanneer ik gebeld word, draai ik de voorkant om tegen de achterkant zodat ik fijn kan bellen. Dit ging eerst een beetje stroef omdat het hoesje nieuw was en het leer zo stevig. Maar nu ik ‘m langer heb en vaker heb gebeld, gaat dit wel soepel.

Wanneer je bijvoorbeeld een hoesje voor de LG X Screen besteld bij Smartphonehoesjes.nl voor 21:00, wordt hij de volgende dag al bezorgd. Het komt binnen met de brievenpost. Je betaalt geen verzendkosten! Ze verkopen naast telefoonhoesjes ook allemaal accessoires zoals bijvoorbeeld de MacBook hoezen voor de Pro 13 inch, accu’s, sportbanden en nog ontzettend veel meer. De moeite waard om eens rond te neuzen…

Dit hoesje van fab. kost 29,95 euro en kun je hier terug vinden in de webshop.

Wat voor een telefoonhoesje heb jij?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Deze blogpost bevat een product dat ik opgestuurd door een merk/bedrijf.