IN THA TEST

Webshop Pretty Pure verkoopt alleen maar biologische cosmetica. Ik testte de Lavera lipstick in de kleur peach amber. Meer weten over de webshop en of de lipstick mij beviel? Lees dan snel verder…

We weten allemaal dat biologisch beter is voor je dan producten waar chemicaliën in zitten. En aangezien je een lipstick voor een deel opeet als het ware, is het dus best verstandig om een biologische te kiezen.

Informatie over biologische verzorging van de Pretty Pure website:

Waarom kiezen voor biologische verzorgingsproducten?
Natuurcosmeticaliefhebbers en experts zijn het erover eens: als het gaat om huidverzorging, hoe zuiverder hoe beter.

Waarom is het zo belangrijk om te kiezen voor natuurlijke en biologische producten die vrij zijn van giftige stoffen? Onze huid is ons grootste orgaan. Tot 60 % van wat je op je huid smeert wordt via de bloedbaan opgenomen in je lichaam. Zo is het bijvoorbeeld aangetoond dat synthetische zonnefilters bij zwangere vrouwen zelfs hormonale (feminiserende) effecten hebben op de ontwikkelende baby.

Door te kiezen voor biologische verzorging, vermijd je de opname van allerlei chemische ingrediënten die gelinkt zijn aan allergieën, hormonale veranderingen, kanker en andere aandoeningen en ziekten.

Synthetische ingrediënten zijn niet alleen schadelijk voor mens en milieu, maar zijn ook  nog eens minder effectief dan de natuurlijke en biologische ingrediënten. Pure ingrediënten uit de natuur werken samen met je huid en lichaam om genezing en regeneratie te stimuleren.

De werkwijze van Pretty Pure:

  • Betaalbare natuurlijke & biologische cosmetica en hippe kado’s.
  • Gegarandeerd 100% natuurzuivere verzorgingsproducten die ontwikkeld  zijn met respect voor mens, milieu en dier.
  • Natuurlijke producten zijn vrij van parabenen, SLS, synthetische geur- & kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Daarmee uitermate geschikt voor de gevoelige en naar allergie neigende huid.
  • Ruime keuze aan Vegan producten. Natuurcosmetica wordt uiteraard ook niet op dieren getest.
  • Veel artikelen kunnen verzonden worden als brievenbust post.
  • Verzenden binnen 1 a 2 werkdagen, gratis verzending bij orders boven €75.
En dan nu snel naar de productfoto’s en swatches:

De lijn Beautyful Lips bestaat uit tien kleuren (met nog een LE kleur Coral Divine 11).Beautiful Lips peach amber 02

Bron afbeelding: PrettyPure.nl

Ik testte de kleur Amber Peach 02

Lavera lipstick

De lipstick heeft een stevige zwarte huls. Onderop zit een sticker die de kleur aangeeft en bovenop kun je de lipstick zien.

Lavera lipstick 6Lavera lipstick 7

Erg mooi dat de merknaam Lavera in de lipstick zit. Geeft het meteen een luxe uitstraling, vind je niet? De kleur is Peach Amber 02 en is perzik kleurig met een vleugje bruin. Een hele gangbare kleur die bij veel mensen goed zal staan. Ik hou erg van perzik kleuren!

Lavera lipstick 8Lavera lipstick 4Lavera lipstick 3 Lavera lipstick 5 Lavera lipstick 1

De lipstick voelt romig aan en geeft een goede dekking. Na een maaltijd is de lipstick wel redelijk verdwenen en is het nodig even bij te stiften. Het fijne is dat deze lipstick niet je lippen uitdroogt. Het voelt prettig aan en ondanks dat deze erg romig is, plakt de lipstick niet. Een fijn lipstick voor een prima prijs!

De Lavera lipstick peach amber 02 kost €11,45 per stuk en is onder andere te koop in de webshop van Pretty Pure (edit: de webshop bestaat niet meer helaas).

Gebruik jij biologische cosmetica?

Tot snel weer! En alvast een heel fijn weekend! xoxo Fleur

PS Doe jij al mee aan de Elizabeth Arden winactie?

Volg je mij al: Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

%d bloggers liken dit: