SHINY LIPS

Laatst was ik opzoek naar een lipgloss met glitter en eentje die meer volume geeft, zou deze NYX filler instinct beide geven? Ik ben dol op lipgloss of lipbalms die volume geven. Ze zorgen voor een tintelend gevoel op de mond. Nu is zo’n gloss met glitter natuurlijk ideaal voor een rustige verzorgende look of te gebruiken over een ander kleurtje heen. Van andere merken heb ik al meerdere opgemaakt. In deze blogpost laat ik je zien van dichtbij hoe deze ‘Brunch Drunk’ van NYX eruit ziet en vertel ik er meer over…

Lees je dit artikel op je mobiel, dan kun je je scherm het beste een kwartslag draaien. Zo kun je alle afbeeldingen beter bekijken!

Net voordat onze intelligente Lockdown inging, kocht ik een aantal mooie makeup items bij de Douglas. Dol ben ik op liggloss en lipsticks. Ik draag heel vaak meerdere kleuren over elkaar heen. Meestal begin ik met een lipstick, om daar overheen een laagje lipgloss met glitter te doen. Nu was mijn favoriete glitter lipgloss van Rituals al een tijdje op. Daarom tijd voor een nieuwe! Niet dat ik geen andere heb in mijn stash, but a girl wants somethings to choose from.

Het merk NXY vind ik erg leuk. Ze hebben een professionele make-up lijn. Je vindt er veel felle kleuren, maar ook basics en iets er tussenin. Dit keer koos ik voor een plumping lipgloss. De volledige naam van deze lipgloss: Filler Instinct Plumping Lip Polish. De kleur die ik nam is Brunch Drunk, met een gouden glitter. Nu beloven merken wel vaker dat plumping vollere lippen creëert, maar klopt dit dan ook echt? Meestal niet kan ik je vertellen. Deze lipgloss van NYX laat de huid tintelen en zorgt optisch voor vollere lippen. Daarmee komen ze wat mijn ervaring betreft hun belofte wel na. De glitter en glans in de gloss zorgen ervoor dat je mond ietsje groter lijkt.

De applicator die hierbij zit, werkt erg prettig. Er komt voldoende gloss op voor 1x aanbrengen. Dat is al voldoende voor een mooi resultaat. Persoonlijk houd ik van veel, dus ik breng het 2x aan, maar dat is niet echt nodig. De gloss is wel wat plakkerig, maar dat is logisch, het is tenslotte een gloss.

De gloss blijft redelijk lang zitten. Nadat je wat hebt gedronken of gegeten, is het wel handig om weer bij te werken. Maar buiten dat, blijft ‘ie goed lang zitten.

Kijk nou toch naar die glans en glitters! Daar word je toch meteen verliefd op <3 De lipgloss kost slecht €7,50.

Mocht je dus opzoek zijn naar een lipgloss met mooie glitter, dan kan ik je deze van NYX zeker weten aanraden. Ik ben er in ieder geval  heel erg blij mee. Deze zal ik zeker weten helemaal gaan opmaken. Ben je trouwens benieuwd naar hoeveel glossjes en lipsticks ik heb in mijn stash? Dan zal ik ze eens gaan tellen en vertel ik dat in een volgende blogpost dat over ditzelfde onderwerp gaat. Of zouden jullie een overzicht willen zien van mijn gehele voorraad in de vorm van een blogpost? (het zijn er echt heel erg veel)

Wat is jouw favoriete lipproduct?

Tot snel weer! xoxo Fleur

PS Een mooie smokey eye tutorial heb ik onlangs geschreven. Misschien leuk om eens naar te kijken als je die gemist hebt. Ik geef een duidelijke uitleg met foto’s van een donkere en lichte smokey eye.

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’