GLAMOUROSE

In het voorjaar kwam Pupa Milano met een prachtige nieuwe collectie die perfect past hierbij: GLAMOUROSE. Gelukkig kan je deze het hele jaar door gebruiken omdat de kleuren heel erg toegankelijk zijn. Het is wel een limited edition, dus als je net als ik fan bent van deze mooie roze pareltjes, moet je niet te lang wachten met iets aanschaffen. Lees vooral verder voor alle uitleg en foto’s van de Glamourose producten.

Lees je dit artikel op je telefoon, draai je scherm dan een kwartslag om alle foto’s goed te kunnen bekijken…

De verpakking, die vind ik echt super mooi. Tja roze is natuurlijk ook mijn lievelingskleur. De combinatie met zacht rose (bijna oudroze) en goud vind ik goed gekozen. Super vrouwelijk en ook speels chique. Vooral de oogschaduw en blush zitten in doosjes die ik heel erg cute vind.

Snap je nu wat ik bedoel? De verschillende kleuren roze met goud, echt een hele goede match.

We beginnen met de lipstick ‘Petalips’ welke bestaat in drie kleuren. Dit is de kleur ‘Rosewood’. Deze is heel donker roze, bijna bordeaux. Dit is het product waar ik het minste fan van ben. Dat komt puur doordat ‘ie mat is, want de kleur vind ik daarentegen wel mooi. Wel een donkerdere kleur dan ik doorgaans draag. Maar wel heel chique voor een avondje uit.

Met de pigmentatie zit het helemaal goed zoals je kunt zien op deze swatch. De kleur blijft goed zitten maar moet je wel bijwerken na een drankje of hapje. Deze lipstick zou ik dragen met een zacht roze gloss of transparante gloss (met een gouden glitter erin) erover. Op die manier is ‘ie dan wat minder donker en wel glanzend.

Oeh, kijk die shimmer van die oogschaduw! Maar ik ga het eerst nog even hebben over de blush…

De blush is een crème blush en heet ‘At first blush desert rose’. Het beste kun je deze opbrengen na je foundation en voordat je afpoedert met een transparante poeder. Simpelweg omdat wanneer je crème over poeder aanbrengt alles daaronder kan gaan verschuiven. Je kunt de crème blush met je vingers aanbrengen maar ook heel goed met een beauty blender. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n crème blush type. Poeder vind ik gewoonweg lekker snel en makkelijk werken. Maar deze vind ik dan wel prettig. De pigmentatie is heel erg goed, zie de swatch hieronder. De kleur vind ik voor mij persoonlijk iets meer voor de herfst of voor wanneer ik heel erg bruin ben.

Deze foto is wat donkerder dan de foto’s hierboven. Dat is expres. Ik heb deze foto namelijk amper bewerkt. Bij deze foto, omdat het een swatch is, wilde ik zo min mogelijk de belichting aanpassen. Zo kun je beter zien hoe de kleur echt is. Anders veranderd de kleur zodanig dat ik een verkeerde weergave geef. Zoals je ziet is de kleur best donker. Je hebt daarom maar heel weinig nodig voor een mooi effect.

Nu dan een van mijn echte favorieten, de oogschaduw ‘Metallusion glam bronze’. Al een hele tijd ben ik echt verzot op goud, koper en rose gouden oogschaduw kleuren. In mijn stash kun je er echt een heleboel terugvinden. Steeds weer vind ik er eentje die ik moet hebben, omdat ‘ie dan net even anders oogt (#beautyaddict!).

Op deze swatch kun je wel zien dat de pigmentatie echt geweldig goed is. Heerlijk zoveel kleur met 1 veeg! Deze kleur gebruik ik heel vaak op het bewegende ooglid en combineer ik dan met een donkerdere kleur (bruin) in de arcadeboog. Of ik doe alleen deze kleur en vervaag de kleur dan goed in mijn arcadeboog. Dan is mijn ooglook iets minder opgemaakt, maar wel met een mooie eyecatcher, vooral wanneer ik met mijn ogen knipper.

Oke, dan komen we nu aan bij mijn nummer 1. Deze facemist om je make-up te fixeren is mijn absolute favoriet. De flacon heb ik al helemaal opgemaakt. Er komt een hele fijne nevel uit die niet heel lang erover doet om op te drogen. Echt een toppertje!

De ingredienten: aqua (water), butylene glycol, alcohol denat., glycerin, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, dunaliella salina extract, tocopherol, allantoin, sodium benzoate, potassium sorbate, silica, citric acid, parfum (fragrance), isoceteth-10, alpha-isomethyl ionone, benzyl menzoate, hydroxycitronellal, phenoxyethanol, bht.

Wat doet zo’n mist nu eigenlijk hoor ik je denken. Nou allereerst zorgt ‘ie ervoor dat je make-up er net iets mooier uit zal zien. Heb je bijvoorbeeld ietsjes teveel poeder gebruikt, dan zal dit minder worden of verdwijnen na het gebruik van deze mist (het poederige verdwijnt dan). Daarnaast zorgt het ervoor dat je make-up beter en langer mooi blijft zitten. Ideaal wanneer je een lange werkdag tegemoet gaat of voor een avondje uit. Ik gebruik het persoonlijk elke dag, direct nadat ik mijn make-up heb aangebracht. Het voelt zo lekker =). Tipje van mij: bewaar in de zomer z’on mist in de koelkast zodat het ook meteen verfrissend werkt.

Nog even terugkomend op de ingedredienten lijst. Er staat niet echt iets geks in eigenlijk, maaaar, als je alleen natuurlijke producten wilt gebruiken dan is dit niet jouw ding. Zo zitten er bijvoorbeeld wel silicone en parfum in. Wel is de mist ook verzorgend, zie onder andere de glycerine die op de lijst staat. Mocht je voorkeur echter uitgaan naar een natuurlijke mist, dan is de Hydrate mist uit de Namaste lijn van Rituals wat voor jou. Die heb ik de laatste weken dagelijks gebruikt en daar volgt binnenkort een uitgebreide review over.

Dat waren mijn ervaringen met deze roze Pupa Milano Glamourose collectie. Mijn absolute aanraders zijn de oogschaduw en de fixing spray. Hopelijk heb je dankzij deze review een beter beeld gekregen over de Pupa Milano producten.

De prijzen:

  • Lipstick 17,50
  • Blush 16,95
  • Oogschaduw 19,50
  • Fixingspray 19,95 voor 50ml
  • Nagellak 7,95 voor 5ml
Welk Glamourose item spreekt jou het meeste aan?

Vertel me ook meteen waarom, ik ben erg nieuwsgierig :). Geniet lekker van je zondag vandaag en hopelijk tot snel weer!

PS Het nagellakje op de eerste foto heb ik niet toegevoegd aan deze review. De oplettende kijker zag dit wellicht al. Deze heb ik tijdens een winactie eerder dit jaar aan een van mijn lezers cadeau gedaan.

PSS Zoek je nog een leuk zomers jurkje? Lees dan nog eens mijn blog 3x zomerjurken. Met dit warme weer is het toch wel heel fijn om luchtige jurken te dragen.

PSSS Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

De producten uit deze review heb ik gekregen van een merk/bedrijf.