LASCANA ZOMERJURKEN

Het is officieel zomer en nu is het heerlijk om op zonnige dagen een jurk te dragen. De webshop van LASCANA weet daar wel raad mee. Ik was opzoek naar nieuwe pareltjes om mee te flaneren en ging eens neuzen. Het duurde niet lang of ik had maar liefst drie stuks in mijn winkelmandje gestopt. Een paar dagen later was mijn bestelling al binnen en kon ik ze al gauw gaan dragen. Wat een mazzel hebben we met het weer de laatste tijd zeg. Kijk je mee hoe de jurken mij staan?

Als je de dit artikel leest op de mobiel, dan kun je het beste je scherm een kwartslag draaien. Op die manier zijn alle foto’s beter en volledig zichtbaar.

Vanwege het prachtige zomerse weer, ging ik op jacht naar zomerse jurken. Ik stuitte op de webshop van LASCANA. Zij verkoopt lingerie, badmode, sport- en nachtkleding en hele leuke strandjurkjes. Veel van deze strandjurkjes zijn ook te dragen voor daarbuiten. Daarom koos ik voor drie soorten jurken die niet perse alleen voor het strand zijn. Zo kan ik deze bijvoorbeeld ook aan tijdens een dagje shoppen, een etentje of wanneer ik weer eens een feestje heb in de toekomst.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat shoppen in de winkelstraat er voor mij nog niet echt in zit. In deze Corona tijd vind ik het niet echt prettig om de stad in te gaan hiervoor. Vaak is het toch wel redelijk druk en dan is het moeilijk om steeds 1,5m afstand te houden van elkaar. Wel heb ik af en toe heel gericht iets gekocht bij een winkel zoals de drogist. Echter shop ik nu liever online als dat ook kan. Lekker veilig vanachter mijn laptop! Even geen rekening houdend met die 1,5m afstand regel… (blijf uit mijn aura b@*tch)

Bij LASCANA gaat online shoppen heel gemakkelijk. Via het menu kun je allerlei voorkeuren aangeven voor categorieën. Daarnaast geven zij via een maattabel heel duidelijk aan welke maat je het beste kunt bestellen. Bij mij klopte het bij alle drie de jurken gelukkig. Heerlijk, want daardoor hoefde ik niets retour te sturen.

De drie jurken die ik uitkoos zijn allemaal heel verschillen (de linkjes vind je bij de foto’s van de jurken):

  • een stijlvolle zwarte jurk zonder mouwen
  • een zwierige maxi jurk in verschillende bruintinten
  • een romantisch pastelroze jurk met bloemen

Lieve vriend Jan heeft mij geholpen om tijdens een mini-shoot deze drie jurken vast te leggen. We hadden een hoop lol samen! Zo fijn dat Jan mij altijd wil helpen wanneer ik weer eens als een ‘Instagram meisje’ ergens op de gevoelige plaat vastgelegd wil worden haha.

Wij liepen door de binnenstad van Utrecht en zochten unieke plekjes op met een mooie achtergrond. Gelukkig ken ik de stad goed en wist ik een steegje te vinden waarachter een schattig hofje schuilhoudt. Een lieve bewoonster van het hofje gaf ons nog een aardige tip waar een hoekje zit met een grote rozenstruik. Geweldig! Kijk maar snel mee hoe dat ging…

lascana jurk lascana jurk
Deze stijlvolle zwarte jurk van het merk Beachtime, vind ik een item wat makkelijk te combineren is. Zwart kan overal bij! Bij deze jurk draag ik een cognac suède riem en mijn pantersandalen. De jurk heeft geen mouwen en is lekker luchtig. Het heeft een smalle taille met band en een mooie diepe V-hals. Echt klassiek te dragen maar ook casual. Je kunt er alle kanten mee op. De jurk kost € 35,-.

lascana jurklascana jurk
 

Hier laat ik je mijn nieuwe maxi jurk zien van LASCANA. Een jurk met een druk patroon (bloemen) in allerlei bruintinten. Heerlijk luchtige stof en ook weer zonder mouwen. Hij heeft een flinke diepe V-hals (wat mij meestal beter staat dan een ronde hals). De jurk heeft onderin een strook met donkere kleuren. Een hele fijne aanwinst <3. Ik combineerde de jurk met cognac gekleurde sandalen. De jurk kost € 59,99.

Jan die zag deze verweerde muur en riep meteen ‘Ja, ga staan!’ Ik deed vervolgens mijn best om passend te poseren. Het lijkt misschien alsof ik poseren gemakkelijk vind, maar niets is minder waar hoor. Gelukkig ken ik Jan al meer dan 10 jaar waardoor het heerlijk vertrouwd voelt en hij mij kan helpen om echt te lachen. Grappig ‘weetje’, ik heb een trucje geleerd van fotografe Annemarije: ga eerst nep lachen, waardoor je daarna vanzelf echt gaat lachen. Dit trucje werkt echt als een tierelier kan ik je vertellen! (gisterochtend had ik weer een fotoshoot met Annemarije, was super gaaf en zal op Insta daar nog wat over vertellen).

lascana jurk

lascana jurklascana jurk
lascana jurk
Een echte eyecatcher van deze jurk, is de achterkant. Kijk nou hoe mooi met die geborduurde banden en open rug. Ik heb gewoon een normale (nude kleurige) bh aan onder deze jurk. Het valt precies goed en je ziet niets van mijn bh. Echt super mooi! Op deze twee foto’s met de rozen sta ik trouwens op mijn tenen, dat moest ik best lang volhouden… en natuurlijk blijven kijken, auw haha.

Dit romantische jurkje van s. Oliver is toch wel echt mijn favoriet! Roze is dan ook mijn lievelingskleur. De tailleband zorgt ervoor dat mijn smalste punt goed geaccentueerd wordt. Ook deze jurk heeft een V-hals, wat dus flatterend staat bij mij. Ik ben hier echt ontzettend blij mee! Het jurkje kost € 49,99

Hopelijk heb ik jou weer voldoende inspiratie gegeven! Mocht je ook iets leuks vinden bij LASCANA of heb je er al eens iets gekocht, laat het me even weten in een reactie hieronder. Dat vind ik echt leuk om te horen namelijk.

Wat is jouw favoriete jurkje?

En dan bedoel ik niet alleen van dit artikel, maar juist uit je eigen garderobe ;).

Geniet van het mooie weer in je vrije tijd en stay save <3
Tot snel weer xoxo Fleur

PS Mocht je de laatste tijd moeite hebben om lekker in slaap te komen? Dan kan ik de Rituals of Jing heel erg aanraden van Rituals. Ik gebruik de pillow mist elke nacht en dat bevalt ontzettend goed. Voor het inslapen heb ik het niet nodig, maar meer voor het langer blijven slapen in de ochtend. Het helpt mij enorm in ieder geval. Zo, mijn gratis extra tip van vandaag hihi <3.