SLEEP TIGHT

Satin Sleepers, heb jij daar al van gehoord? Ik al wel! Voor jullie heb ik nu een aantal maanden deze kussenslopen uitgebreid getest. Geen straf kan ik je vertellen. Is dit een normale satijnen stof? Slaapt het echt lekkerder? Is het beter voor je huid en haar? Al deze vragen ga ik voor je beantwoorden, lees verder voor mijn review…

Als je deze review leest op je mobiel, draai je scherm dan naar horizontaal zodat je alle foto’s goed kunt bekijken. En dan nu weer door naar de review…

Van Satin Sleepers kreeg ik twee exemplaren, natuurlijk koos ik de roze kleur ;), om te testen. De stof ziet er erg mooi en gaaf uit en voelt zijde zacht aan. Ze passen perfect om mijn hoofdkussen heen. Al de eerste nacht was een succes, wat slaap ik hier lekker op! Het voelt zoveel fijner dan katoen, het is echt een heel groot verschil.

Op de website geven ze de volgende informatie over de kussenslopen:

Niet te vergelijken met normale satijnen of zijden kussensloop

Satijn is een weefsel dat gebruikt wordt voor veel stoffen van verschillende kwaliteiten. Wij hebben meer dan 5 jaar onderzoek gedaan naar de eigenschappen van deze stof met betrekking tot haar en huid. De unieke stoffen die wij gebruiken, worden enkel voor ons op maat geproduceerd. Op deze manier geniet je van nog meer schoonheidsvoordeel met deze zijden zachte satijnen kussenslopen.

Een normale, katoenen kussensloop bevat 52 draden per inch (ongeveer 2,5 cm), de Satin Sleepers bevatten maar liefst 80 draden per inch. Dankzij het speciale weefsel en de unieke coating optimaliseren de Satin Sleepers het schoonheidsvoordeel en zijn daarom niet te vergelijken met een normale satijnen of zijden kussensloop.

De voordelen van een zijden of satijnen kussensloop

Het slapen op een zijden of satijnen kussensloop heeft veel voordelen. Het voorkomt klitten en knopen in het haar, net als het ontstaan van gespleten haarpunten. Door te slapen op een zijden of satijnen kussensloop krijg je glanzend haar als nooit tevoren. Je haar wordt beter gehydrateerd en minder vet doordat de overtollige talgproductie wordt geremd.

Ook voor je huid is het fijn om op zo’n kussensloop te slapen. Je krijgt er een stralende huid van doordat het acne en puistjes voorkomt. Je gezichtshuid wordt beter gehydrateerd en een nachtcrème kan beter zijn werk doen. Ook zul je merken dat je geen vouwen meer in je gezicht hebt na het slapen.

Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergenen en diervriendelijk. Deze zijden zachte satijnen kussenslopen zorgen er ook nog eens voor een heerlijke nachtrust.

En dan geef ik hier nog alle voordelen die zij beloven op een rijtje:

Alle voordelen van de Satin Sleepers

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van een celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk
– De zijden zachte satijnen kussensloop zorgt ervoor dat u ook nog eens heerlijk slaapt!

Wat heb ik allemaal gemerkt in vergelijking met mijn oude katoenen slopen?

Allereerst voelt het lekkerder aan. Daarnaast rimpelt de stof minder erg dan katoen. Ik doe nog wel eens een power nap en dan heb ik vaak daarna enorme slaapvouwen in mijn gezicht die niet snel wegtrekken. Dat gebeurd nu bijna nooit meer. De paar keer dat het is voor gekomen, was het slechts heel lichtjes en snel weer weg. In de ochtend had ik daar vaak heel erg last van, vouwen, toen ik nog een katoenen kussensloop gebruikte. Die heb ik nu echt nooit meer gelukkig!

Dan of mijn huid er beter uit is gaan zien. Dat vind ik moeilijk te zien eerlijk gezegd, omdat ik eigenlijk nooit onzuiverheden heb. Mijn huid zag er al best goed uit en dat is nog steeds zo. Wat wel heel erg te merken is, geen klitten meer in mijn lange haren. Zo vaak werd ik wakker met een kluwe bos stro haar door het woelen. Dat is nu verleden tijd, echt ontzettend fijn!

Mijn haar is iets minder snel vet. Ik was mijn haar slechts 1x per week altijd en nu moet ik echt hard nadenken wanneer ik het nu moet wassen, moet je nagaan. Of ik minder last heb van gespleten punten valt niet te zien aangezien ik al 1,5 jaar niet bij de kapper ben geweest (oeps, wilde net gaan toen de lock down in ging).

Op het kussen spray ik iedere avond de Jing Sleep pillow spray, oh zo lekker om mee in slaap te vallen. De geur is lavendel met sandelhout en er komen geen vlekken op het kussen, top!

Mijn conclusie is eigenlijk in 1 woord: geweldig! Serieus, ik ben heel erg blij met mijn satijnen kussenslopen van Satin Sleepers. Soms wordt mijn kussen ingepikt door mijn vriend, want stiekem vind hij het ook wel heel fijn haha.

De slopen mag je wassen tot 40graden.

Je vind het completen assortiment hier: Satin Sleepers. Ze kosten per stuk 17.50 – 19.95 (klein/groter formaat). Er is veel keuze aan kleuren en bestel je 2 producten, dan zijn de verzendkosten gratis.

Ben jij tevreden met jouw kussensloop?

Of denk je nu na het lezen van deze review, zo’n satijnen kussensloop is ook wel wat voor mij? Ik ben benieuwd!

Tot snel weer!

Het product uit deze review heb ik gekregen.