LET’S GET FIT AGAIN

Drie weken geleden kwam mijn vorige update online. Tijd voor een nieuwe! Hoe gaat het met het behalen van mijn streefgewicht? Ben ik weer bezig met visagie en lukt het om regelmatig te bloggen op vaste dagen? Ik vertel het je vandaag. De vorig keer ging het allemaal niet zo best en stond ik helemaal stil. Lees snel verder om te lezen of ik inmiddels vooruitgang heb geboekt…

1. Het behalen van mijn streefgewicht

Oeps… Ik sta nog steeds helemaal stil op dit gebied. Een week of drie geleden gebruikte ik een Detox drankje om te reviewen. Echter was ik helemaal niet consequent hiermee en vergat ik het de helft van de tijd te nemen. Nu heb ik het drankje opnieuw besteld om het een tweede kans te geven. Ik ga het dus zodra het binnen is gekomen netjes iedere dag innemen. Anders kan ik er natuurlijk geen gedegen review over schrijven. Deze krijgen jullie dus nog tegoed van mij (het is inclusief een winactie).

Eind juli besloot ik dat de maand augustus een vakantieperiode zou zijn. Daar geniet ik intens van. Dat betekent natuurlijk wel dat ik vanaf september weer aan de bak moet. Dat gaat ook zeker gebeuren. De hele maand heb ik niets gedaan aan sporten. Wel heb ik vaak gewandeld en af en toe gegolfd. Echter ging ik door mijn enkel waardoor ik de afgelopen week helemaal niets heb kunnen doen wat betreft sporten. Vanaf september gaat daar verandering in komen. Op vaste dagen ga ik rennen. Ik ga een tijdsplanning maken iedere week om meer structuur te krijgen in mijn dagelijkse activiteiten. Op die manier kan ik dingen als hardlopen inplannen en ook mijn blogmomenten. Over drie weken hoor je hoe het hiermee is gegaan…

2. Vaker koken

Dit is de afgelopen drie weken niet super goed gegaan. Het plan was om iedere week minimaal 2x te koken: mislukt. Wel kookte ik 1x per week. Nu moet ik dus mezelf even hard toespreken en dit toch echt vaker gaan doen. Zo moeilijk is het niet…

3. Timemanagement

Gelukkig gaat dit onderdeel best goed! De afgelopen drie weken heb ik op vaste dagen blogs gepubliceerd. En afgelopen week heb ik zelfs weer vooruit gewerkt. Het liefste zie ik mezelf een paar dagen vooruit werken zodat nieuwe blogs steeds ’s ochtends om 5:30 vanzelf online komen. Vorige week kwamen ze gedurende de dag online… Dat vond ik best jammer. Ik weet namelijk hoe het is om iemands blog te volgen. Dan is het wel zo fijn wanneer het consequent op vaste dagen en tijdstippen updates online komen. Ik wil graag op dat gebied stabiliteit bieden aan mijn lezers, aan jullie. Dat ik de laatste week hieraan heb voldaan blijft hopelijk voortduren. Het geeft mij ook veel meer rust wetende dat ik dit onderdeel op orde heb.

4. Opruimen

Tja, dit is eigenlijk onveranderd. Het ging al best goed hiermee en dat is nog steeds het geval. Natuurlijk liggen er nog steeds kleren over mijn bureaustoel… dat moet ik wel nog steeds opruimen. Maar laat nu het geval zijn dat ik geen keus meer heb en het wel MOET doen …. waarom, dat vertel ik je snel 😉

5. Visagie & hairstyling

YEAH! Eindelijk heb ik weer iets gedaan op dit gebied. Lieve vriendin Cathelijne heb ik onlangs opgemaakt. Hier schreef ik ook een blog over die afgelopen dinsdag online kwam. De komende tijd ga ik nog veel vaker vriendinnen opmaken. Ook heb ik een opdracht gekregen voor een bruidsmake-up (eind september). Super blij ben ik hiermee en ik hoop dat er nog meer zullen volgen.

Glowy face met grijs blauwe eyecatcher Glowy face met grijs blauwe eyecatcher 1

Al met al gaat het eigenlijk best goed. Oké, ik sta stil met mijn gewicht al een paar maanden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is een knop die ik om moet zetten. Minder snoepen en gezondere keuzes maken zou wel zo verstandig zijn. Aan de andere kant ben ik op andere vlakken wel heel goed bezig. Ik boek wel vooruitgang en ben zeker van plan om dat nu op alle vlakken te gaan doen. Soms is het moeilijk om met zoveel onderdelen tegelijk mee bezig te zijn. Dan moet iets even wachten. Dat was in dit geval mijn gewicht. Laat ik dus mezelf even herpakken en dan hoop ik jullie over drie weken goed nieuws te geven…

Hoe gaat het met jou doelen?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Lees hier de vorige blogartikelen over mijn doelen:
Working on my goals #1
Working on my goals #2
Working on my goals #3

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest