CLEAN MY FACE!

Af en toe wissel ik mijn gezichtsreiniging en verzorgingsproducten. Maar ik gebruik altijd zeker twee tot drie maanden hiervoor dezelfde producten. Meestal tot de producten helemaal op zijn. Vandaag laat ik je zien welke producten dit zijn en waarom ik ze zo graag gebruik…

gezichtsverzorging
Ochtend

Onder de douche gebruik ik een face wash van Elizabeth Arden op het moment. In Hilversum eentje die m’n gezicht echt clean maakt waardoor mijn huid lichtjes trekkerig aanvoelt. Het is een 3 in 1 product. Een facewash met scrub erin. In Utrecht (waar ik meestal in de weekenden ben) gebruik ik een mildere facewash, namelijk een Elizabeth Arden reinigingmelk (die zie je op de foto). Ook erg handig en prettig voor onder de douche. Deze droogt mijn gezichtshuid niet uit. Een keer in de week scrub ik ook nog met Guy de On, een product dat minerale bevat van de dode zee. Heel fijne scrub! En erg zuinig in gebruik.

Wat ik daarna allemaal gebruik voor de verzorging, staat hieronder bij de avond beschreven.

Avond

Ik gebruik al een hele poos micilairwater om mijn make-up te verwijderen in de avond. Die van Nivea heb ik hiervoor getest en sinds een poosje gebruik ik die van Garnier. Een fijn product want alle make-up verwijder je moeiteloos hiermee.

Verzorging

Hierna gebruik ik de gezichtsolie van het merk Abgur (review). Dit smeer ik vooral rond mijn ogen, voorhoofd en rond mijn mond. De plekken waar ik al wat lijntjes heb (bij mijn ogen zijn het vooral droogtelijntjes). Soms gebruik ik in plaats van de olie een oogcrème.

Hierna smeer ik met de Biodermal zonnefluïde spf 30 of 50 op zonnige dagen. Deze smeert dun en droogt mat op. Een heel fijne zonnebescherming!

Als laatste stap doe ik m’n dagcrème op. Op dit moment is dat eentje van Rituals. Er zijn tijden dat ik een nachtcrème gebruik maar vaak voldoet m’n dagcrème ook als nachtcrème. Hierna breng ik mijn make-up op. De vitamine C spray van The Body Shop gebruik ik als laatste stap nadat al mijn make-up erop zit om het zo langer mooi te houden. Het zorgt er ook voor dat mijn gezicht er minder poederig uitziet.

Dat was het! Valt best mee hè voor een beautyblogger 🙂

Welke producten gebruik jij allemaal?

Tot snel weer, xoxo Fleur