BRONZY LOOK

Ja tijd voor weer een leuke giveaway! Het is hartje zomer, maar iets meer dan een week geleden leek het net herfst met al die regenachtige dagen. Hoe moet je dan aan een gezond bruin kleurtje komen? Tja vooral als je geen vakantie naar de zon hebt gepland, is dat nog wel eens lastig. Gelukkig bestaat er zoiets als een zelfbruiner. Ik testte voor jullie de zelfbruiner van Bronz’ Express. Daarnaast mag ik twee setjes weggeven aan een van jullie van Bronz’ Express. Lees verder voor mijn review met voor- en nafoto’s.

VERPAKKING

Door de kleur zie je al meteen dat het om een zelfbruiner gaat. Het is een compacte verpakking, heel handig ook om mee te nemen op vakantie.

Terwijl ik dit schrijf, lig ik op een strandbedje in de zon op het Griekse eiland Karpathos. Deze zelfbruiner staat in de badkamer en gebruik ik nu elke dag.

In het doosje zit een duidelijke gebruiksaanwijzing. Daar vertel ik later meer over.

BELOFTE

Deze zelfbruiner mag je dagelijks gebruiken en belooft een bronzy teint. Het beschermt niet tegen de zon. Dus daarnaast altijd nog insmeren met een factor 30 of 50 voor het gezicht.

INGREDIËNTEN

Er zit onder meer glycerine, alcohol soorten en parfum in. Ik krijg er geen droge huid van, dus de alcohol stoort mij niet. Parfum staat halverwege de lijst maar irriteert mijn huid gelukkig niet. De glycerine staat hoog in de lijst en geeft hydratatie.

GEBRUIK

 

De druppels komen goed gedoseerd uit de dop. Onderaan het flesje kun je de verpakking induwen terwijl je ‘m op z’n kop boven de hand houdt. Wanneer je duwt komen er gemakkelijk druppels uit. Het advies is 2 á 3 druppels voor het gezicht en 5 tot 6 voor de verschillende lichaamsdelen.

Voor het gezicht meng je het met je dag- of nachtcrème. En voor ’t lichaam met een bodylotion of crème.

Ik gebruikte voor de foto’s in deze blogpost 4 druppels voor het gezicht. Maar nu op vakantie gebruik ik er wat meer, zeker 6 per keer. En dat gaat helemaal goed. Kijk, nu heb ik natuurlijk al een kleur van de zon, dus een beetje extra van deze zelfbruiner valt dan minder op. Ik gebruik het in de ochtend en avond maar sla het wel een dagje over od doe het max 1x per dag.

Ben je een beetje bleekjes, dan raad ik aan om het advies van de gebruiksaanwijzing te volgen, dus niet meer dan 3 druppels per keer voor het gezicht.

CONCLUSIE & RESULTAAT

Het resultaat is heel erg subtiel vind ik. Wat je op de foto’s ziet is echt na 1x gebruik en met 4 druppels. Mijn huid kan wel iets meer druppels aan inmiddels dankzij de Griekse zon. Vriendin Cathelijne, waarmee ik nu op vakantie ben, dacht op de derde avond dat ik bronzer had gebruikt. Maar nee, dat kwam dus door deze zelfbruiner.

Het geeft een glowy bronzy look. Niet orangig of te donker na 1x gebruik. Ik kan wel zeggen dat ik fan ben geworden. Op m’n lichaam heb ik het nog niet gebruikt, maar dat ga ik ook nog proberen. Mijn onderbenen blijven namelijk altijd bleekjes vergeleken met mijn bovenbenen.

Conclusie: ik ben fan!

Te koop voor ongeveer E34 en het product bevat 30ml. De verkooppunten vind je gemakkelijk door ‘Bronz Express verkooppunten’ in Google in te typen. De Douglas en Bol.com verkopen het onder andere.

WINACTIE

Hoe leuk is het dan dat ik nog twee van jullie blij mag maken met deze fijne zelfbruiner?!

Wil jij deze handige zelfbruiner ook graag hebben?

Hoe maak je kans:

  • Je woont in NL en laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet (vergeet je mailadres niet in te vullen in het vakje bij je reactie, anders kan ik je niet bereiken mocht je winnen). Doe dit vóór zondag 1 september 2019 22:59.
  • Je volgt @bronzexpressnl en @academienederland en @fleursbeautytips op Instagram.
  • Voor een extra winkans tag in een reactie bij deze foto op mijn Instagramfeed minimaal 1 vriendin die jij deze leuke winactie ook gunt. Meer vriendinnen mag natuurlijk ook ;).
  • Ben je super enthousiast, zet de actie dan in je storie (telt ook extra mee). Dat doe je door naar de foto te gaan op mijn instagram, klik op ’t vliegtuigje eronder en je maakt er een storie van.
  • PS heb je geen instagram, dan telt gewoon je reactie onder dit bericht natuurlijk mee.

Heel veel succes! Tot snel weer, xoxo Fleur

PS Wist je al dat het heel verstandig is om je huid te scrubben voordat je gaat zonnen of zelfbruiner gaat gebruiken? Vooral in het geval van zelfbruiners voorkom je op die manier vlekken of strepen. Je huid is dan lekker zacht en glad en helemaal klaar voor een mooie glowy tintje.

Chantal testte de scrub van Yves Rocher vorig jaar, misschien ook wat voor jou als je van budget producten houdt. Zoek je een scrub speciaal voor het gezicht, dan kan ik je de Namasté scrub aanraden van Rituals. En nog een MEGA favoriet sinds een jaar is de enzym peeling van ANNEMARIE BÖRLIND. Deze is onwijs zuinig! Meer over deze scrub binnenkort in een review ;).

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

De producten in deze blogpost heb ik gekregen.