BEACH BLUSH

Oh wat ik houd ik van zomerse kleuren op mijn nagels. Zacht roze, fel roze maar een echte favoriet van mij is zalm roze. Hoe blij werd ik toen ik zag dat Rituals deze nieuwe nagellak kleur Beach Blush binnen kreeg dit voorjaar. Nou dat doet wel erg aan het strand denken <3. Ik kocht ‘m meteen en vandaag laat ik aan jullie zien hoe deze staat. Ook vertel ik over hoe lang deze mooi blijft zitten natuurlijk en ik geef nog wat extra tips…

NAGELLAK

Sinds mijn puberteit draag ik graag nagellak. Het gaat in fases, de ene periode draag ik het bijna altijd en dan zijn er periodes dat ik het minder of zelfs maar af en toe op doe. Dat heeft ook te maken met de conditie van mijn nagels. Ze zijn wel heel erg stevig, maar wanneer ik altijd nagellak draag, dan gaat op een gegeven moment de bovenkant afbladderen. Ik draag nu anderhalf jaar iedere dag nagellak en nu heb ik zo’n periode dat ze er slecht uitzien.

BESCHADIGD

Nu ik weer afgebladderde bovenkanten heb op mijn nagels en vaak scheurtjes, dacht ik ineens terug aan een artikel dat ik schreef over beschadigde nagels (wat je hier aan kunt doen). De olie uit het artikel waar ik net naar verwees is zo oud dat ik ‘m moest weggooien. Dus kocht ik nieuwe olie, dit keer van de Kruidvat en ben ik actief mijn nagels hiermee gaan insmeren.

Voor mijn werk in een cosmetica winkel draag ik dagelijks nagellak. Ik gebruik de olie dus tussen de nagellak beurten door en vijl ze kort. Hopelijk zijn ze snel weer gezond zonder scheurtjes en dergelijke.

SWATCHES

Afgelopen voorjaar bracht Rituals nieuwe kleuren nagellak uit. Deze kleur Beach Blush is mijn nieuwe favoriet. Zacht zalmroze, ik hou er heel erg van! Vooral heel mooi wanneer je handen al wat gebruind zijn. Hieronder zie je hoe de kleur op mijn hand staat.

TOPCOAT

Het kwastje van de nagellak werkt prima en met twee kleur laagjes heb je een mooie dekkende kleur erop zitten. Ik gebruik een topcoat van Sally Hansen wat ervoor zorgt dat de lak minder snel zal chippen. Soms doe ik op mijn rechterhand twee topcoat lagen zodat het langer goed blijft. Het snelst chippen mijn nagels aan mijn rechterhand omdat ik rechts ben en veel doe met mijn handen tijdens mijn werk.  Met dat extra laagje blijft de lak 3 tot 4 dagen mooi zitten. Soms ietsjes langer, maar dat hangt van mijn werkzaamheden af die dagen.

De Rituals nagellak kost €5,- en is in de webshop te koop maar natuurlijk ook in de fysieke winkel.

Wat is jouw favoriete kleur?

Tot snel weer, xoxo Fleur

PSST, had je al gezien dat ik een mooie winactie heb vanwege mijn blogverjaardag? Ga snel kijken bij de Rituals winactie

Volg je mij al op social media? Hier ben ik te vinden ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’