PICTURE TIME

Weer een week voorbij! Het weer zat niet zo mee maar ik heb er het beste van gemaakt. Ik had afspraken waar ik heen moest, drie avonden gekookt, geblogd en het weekend weer in Utrecht gezeten. Kijk je weer mee naar de foto’s?

MAANDAG

15 juni maandag 1 15 juni maandag 315 juni maandag 4

Dit was een rustige dag voor mij. Ik startte mijn dag met bananenpannenkoeken. De laatste aflevering van Orange is The New Black keek ik en verder werkte ik aan mijn blog. Het eten was lekker en het toetje nog lekkerder 😉

DINSDAG

Max BFF Brush 2

s’ Ochtends kwam er weer een nieuwe blog online, dit keer een review over deze Max Pro borstels.

16 juni dinsdag 1

Ik maakte een wandeling en dronk een kop koffie met mijn vriend in de stad. Boodschapjes en lekker avondeten. Verder werkte ik aan een advertorial die op woensdag online kwam. s’ Avonds ging ik weer terug naar Hilversum.

WOENSDAG

Basic collage

Dit was de advertorial die in de middag dus online kwam. Was leuk om te maken want ik hou van mooie tassen!

17 juni woensdag 1 17 juni woensdag 2

Normaal golf ik altijd op de woensdagochtend, maar dit keer ging ik niet. Ik had dinsdagavond fikse hoofdpijn waar ik mee naar bed ging. Deze werd heel heftig en was in de ochtend nog wat aanwezig. Ik ging na mijn ontbijt dus weer even terug mijn bed in. Gelukkig voelde ik me beter na een paar uurtjes slapen. s’ Middags had ik een afspraak. Dit was voor een onderzoek in verband met mijn burn-out. Daarna was ik zo moe dat ik niet echt meer iets gedaan heb behalve boodschappen en koken voor mijn vader en mij. Het werden wraps met gerookte kip en groente, erg lekker.

DONDERDAG

gezichtsverzorging

En weer om 06:00 een nieuwe blog online. Ik schreef over mijn dagelijkse reiniging en verzorging voor mijn gezicht. Best veel producten zo allemaal bij elkaar. Maar ik gebruik niet iedere dag alles. Als je ‘m nog niet hebt gelezen, hier vind je ‘m terug: *klik*

18 juni donderdag 1

Donderdag ging ik in de middag naar therapie. Dat verliep allemaal goed en was prettig. Daarna werkte ik weer aan mijn blog. In de avond kookte ik weer voor mijn vader en mezelf. Dit keer koos ik voor gehaktballen met pasta en groente. Het was een succes. Het recept komt binnenkort online 🙂

VRIJDAG

19 juni vrijdag 1 19 juni vrijdag 2

In de ochtend had ik mijn laatste afspraak voor het onderzoek ivm met mijn burn-out. Daarna pakte ik mijn koffer weer om naar Utrecht te gaan. Ik dumpte mijn koffer bij mijn vriend en ging naar vriendin Graciela. We deden boodschapjes en kozen weer voor een lekkere risotto. Ook dit recept zal ik binnenkort online zetten. Ik vind het namelijk echt een aanrader. Vaak eten Graciela en ik risotto, ideaal want anders eet ik het eigenlijk nooit.

ZATERDAG

We sliepen lekker lang uit want mijn vriend had de afgelopen nacht gewerkt. Ik werkte aan mijn blog om wat vooruit te werken voor de komende week. Daar was ik afgelopen week niet aan toe gekomen. Eventjes de stad in gelopen voor een kopje koffie, boodschapjes voor het avondeten en thuis lekker weer op de bank gezeten. ’s Avonds besloten we nog even de stad in te gaan. Daar hebben we lekker op het terras gezeten, ik met een wijntje. Een vrienden van ons kwam toevallig langs waar we lang mee hebben gepraat. Een fijn dagje weer…

ZONDAG

21 juni zondag 2 21 juni zondag 121 juni zondag 4

Ik was van plan om te rennen deze ochtend, alleen regende het en heb ik me nog maar eens omgedraaid. Weer uitgeslapen dus… Daarna heb ik gewerkt aan een blog over Media Evenementen Groep die komende week online komt. Verder werkte ik nog aan een review over een product van Biodermal, een tag en een nieuwe rubriek. Lekker vooruit gewerkt dus!

Nadat we boodschappen hadden gedaan voor het avondeten, liepen we een rondje door de stad. Even op het terras koffie gedronken en een biertje. Verder deden we niets bijzonders, een luie zondag met ongezond eten… Morgen ga ik weer gezond leven, echt waar!

Hoe was jouw weekend?

Hopelijk had jij ook een fijne week en vooral een lekker weekend. Nu is er weer een nieuwe week aangebroken. Heel veel succes met alles en tot snel weer, xoxo Fleur (psst ik werkte ook nog aan een blog over een winactie… komt deze week online!).