PICTURE TIME!

Ik vind het altijd erg leuk om blogs te lezen waar bloggers meer laten zien van hun privé leven. Zo lees ik standaard de sneak peek van Cynthia en de snapshot diary’s van Annemerel zijn ook favoriet. Vandaag laat ik je weer meekijken in mijn leven door middel van allerlei foto’s die ik weer maakte met mijn iPhone 5. Veel lees & kijk plezier…

 1 mei Asperge diner 1 mei poffertjes bilthoven

I Love Asperges! Mijn moeder maakte deze overheerlijke maaltijd, smullen!

Met mijn vriend en zijn vader gingen we een stukje wandelen in Bilthoven. Deze poffertjes was onze lunch die dag. Heel erg fout, maar moet kunnen af en toe 😉

3 mei lekker eten 6 mei lekker eten

Had ik al gezegd dat mijn moeder lekker kan koken? Dat is het voordeel van weer bij je ouders zijn. Ik word enorm verwend met de lekkerste maaltijden, want wat kan zij toch goed koken.

Op aanvraag kregen we deze avond gegrilde courgetten, jammie!

6 mei 8 mei avond eten

Het hardlopen probeer ik weer op te pakken sinds eind april. Ik ga nog niet vaak genoeg rennen en ik zit echt nog in de opbouwfase. Dus mijn gemiddelde snelheid is nog erg laag… dat is ook om te voorkomen dat ik blessures krijg. Nu nog stoerder worden en minimaal 3x per week gaan.

Weer zo’n lekker maaltje!

8 mei golfen 8 mei golfen 2

Sinds afgelopen herfst heb ik het golfen weer opgepakt. In 2003 haalde ik mijn GVB en heb ik jaren lang best vaak gegolfd. Mijn handicap is slechts 35,9, maar ik verwacht dat deze zal gaan dalen nu ik weer vaker speel. Iedere woensdag ochtend doe ik mee met de inloop wedstrijd van mijn golfclub. Ik ging deze dag met mijn vader samen spelen. Dit is hole 7 en rechts zie je waar mijn eerste slag terecht kwam, net voor de green. Niet slecht toch?

 10 mei klussen Cath 1 10 mei klussen Cath 2

Vriendin Cathelijne gaat verhuizen en ik hielp haar met klussen. Op deze twee klusdagen waren we bezig met schuren. Er moest een hoop gebeuren!

13 mei golfen 14 mei avondeten

Ik deed eindelijk weer mee met de woensdag ochtend inloop wedstrijd. Hier had ik kans op een birdy, helaas had ik nog een extra put nodig…

Oeh, gehaktballen! Ik kan ze ook heel lekker klaarmaken (met ui en kaas), maar die van mijn moeder zijn ook zeker niet verkeerd.

???????????????????????????????????? 15 mei klussen Cath

Weer eens even mijn nagels netjes gelakt. Dat heb ik maanden niet gedaan en het werd dus weer eens tijd.

Weer een dagje klussen bij Cathelijne. Het was dit keer tijd om de deuren en kozijnen te lakken.

16 mei eten Gras 2 16 mei eten Gras

Bij vriendin Graciela aten we deze super lekkere risotto (sjarlotje, kastanje champignons, wijn, boillon, parmazaanse kaas, noten en asperges).

       17 mei avondeten 17 mei drankje gras van de buuren

Ik heb mazzel, want mijn vriend kan ook heel erg lekker koken 🙂 Na het eten liepen we nog even een rondje door de stad en dronken we een biertje.

18 mei bruiloft oud huisgenoot 19 mei avondeten

Mijn oud huisgenoot ging trouwen en daarna gingen we lunchen met het gezelschap aan het strand in Scheveningen. Het toetje was erg lekker.

En weer een maaltijd thuis bij mijn vriend, tartaartjes waar hij enorm gek op is.

23 mei blog online 23 mei nacho's

Eindelijk kwam er weer een blog online! De eerste sinds maanden. Ik schreef over mijn dagelijkse make-up routine waarbij ik liet zien welke producten ik daar allemaal voor gebruik.

Mijn vriend en ik maakten een wandeling en eindigde op een terras in de zon. We hadden trek en ik bestelde deze grote schaal met nacho’s. Was weer smullen (kreeg iets meer dan de helft op!). Mijn vriend lust geen kaas, dus heb ik maar mijn best gedaan.

     24 mei TREK foodtruck festival 25 mei klussen Cath

De volgende dag gingen we samen naar het foodtruck festival TREK in het Griftpark. We hadden heerlijk weer en genoten van de gezelligheid en het lekkere eten. Aanrader om volgend jaar heen te gaan! Vorig jaar was het voor het eerst in Utrecht (op het Lucasbolwerk). Deze editie was wel super druk, maar ik vond het leuk.

Op tweede Pinksterdag gingen mijn vriend en ik Cathelijne weer helpen om haar huisje verder mooi te maken. Het einde is in zicht.

      27 mei blog online 27 mei fietsen

Ik zetten deze blogpost over mijn visitekaartjes online. Ben zo blij met deze kaartjes!

Later die week stuurde ik deze foto via de app naar mijn vriend, ik was onderweg naar een afspraak. Lekker een half uurtje trappen en daarna weer een half uur terug, dus die dag voldoende bewogen.

28 mei nieuw telefoonhoesje 28 mei nieuwe blog online shoptegoed winactie

Van de webshop GSMpunt.nl kreeg ik dit telefoonhoesje opgestuurd. Ik ben er enorm blij mee en ga er snel een review over schrijven. Daarnaast kreeg ik nog een hoesje en deze is voor een winactie.

Mijn blog bestond 3 mei alweer 5 jaar en dus was het tijd voor een mooie winactie. Van Sans-online mag ik 5o euro shoptegoed weggeven. Doe jij ook mee?

29 mei Rituals producten 30 mei verhuizen Cathelijne

Laatst kocht ik deze producten bij de Rituals met een aantal cadeaubonnen die ik nog had. Ik ben helemaal weg van de geurlijn Happy Buddha waar deze body butter (Touch of Happines) en body mist (Happy Mist) ook bijhoren. Zie je die mooie verpakking helemaal links, dat is een lipgloss. Alles gaat uiteraard gefotografeerd worden voor reviews.

Afgelopen zaterdag gingen mijn vriend en ik (en nog meer hulpers) Cathelijne verhuizen naar haar nieuwe stekkie. Super blij is ze ermee en ik ben natuurlijk op mijn beurt weer erg happy voor haar. Wanneer kan ik komen logeren Cath? 😉

Zaterdag kwam een persoonlijke blog online waar ik meer vertelde over mijn burn-out. Vond ik best wel een beetje spannend…

Dit waren mijn Nice memories van de maand mei. Ik vind deze blogposts altijd erg leuk om te schrijven, even terugblikken op de afgelopen tijd. Natuurlijk zijn het maar moment opnames en laat ik vooral de leuke momenten zien. Ik zal er aan denken om wat vaker foto’s te maken zodat ik voortaan weer om de week een Nice memories kan plaatsen. Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week en maand toe! We hebben mazzel want het mooie en echt warme weer komt eraan… geniet ervan!

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: