PICTURE TIME

Wat is de afgelopen week toch snel voorbij gegaan zeg! Ik heb mij geen moment verveeld 🙂 We hadden best lekker weer en vooral vrijdag was prachtig. Wat ik dit keer allemaal heb gedaan, lees je in weer een nieuwe diary. Met weer lekker veel eetfoto’s …

MAANDAG

 8 juni 1 8 juni 2 8 juni 3

In de ochtend had ik een afspraak. Daarna fietste ik even langs de bakker voor een paar gebakjes (voor mijn ouders en mij), ik koos voor een moorkop. ’s Middags was ik zo moe (was al om 6.00 wakker) dat ik even op bed ben gaan liggen. Daarna heb ik nog even aan mijn blog gewerkt. Tegen de avond plofte ik lekker op de bank en heb ik niets noemenswaardigs gedaan.

DINSDAG

 9 juni 2 9 juni 3

Om half 5 werd ik wakker en daarna heb ik niet meer goed geslapen :(. Mijn wekker ging om half 9 en ik kwam er een beetje gebroken uit, lichte hoofdpijn en een beetje spierpijn (alleen in mijn scheenbeen spieren van m’n trainingsrondje van zondag). Na mijn ontbijt en koffie heb ik toch maar mijn hardloopkleding aangetrokken en ging ik het bos in voor trainingsrondje dag 2.

 9 juni 1 9 juni 5

Weer thuis deed ik de laptop aan en werkte ik meteen aan een nieuwe blog van de reeks ‘Working on my goals’. Even lekker gedoucht en mijn haren gewassen. Na de lunch ging ik weer verder werken achter mijn laptop, blogartikelen schrijven…

 9 juni dinsdag blog10 juni snack

’s Middags kwam er een tweede blog online, een artikel over zomerjurken en jumpsuits. Ik had collages gemaakt met mijn favorieten. Daarna at ik een lekkere snack.

 9 juni di avondeten 9 juni di nagels doen

 9 juni di avondeten klaar 9 juni di pizza

Ik kookte voor mijn vader en mij een lekkere pizza, altijd goed 🙂 En tussendoor deed ik even snel mijn nagels. Ze waren mega lang geworden en dus maakte ik ze netjes kort en gaf ze een vrolijk kleurtje (koraal roze) van Rimmel.

WOENSDAG

 10 juni fietsen 10 juni wo lunch

Normaal golf ik altijd in de ochtend op de woensdag, maar dit keer niet. Bij het opstaan voelde ik me niet zo lekker, dus ik sloeg het even over. s’ Middags had ik weer een afspraak waarvoor ik in totaal een uur moest fietsen, weer lekker bewogen dus. Lekker geluncht in de tuin 🙂

 10 juni avondeten voorgerecht 10 juni avondeten hoofdgerecht

We aten deze avond ontzettend lekker en de credits gaan weer naar mijn moeder. Een maaltijd dat ik ga onthouden want ik heb echt gesmuld. Je ziet kippendijnen, een goed gevulde salade en tomaten pasta met kastanje champions, verse basilicum en spekjes. Echt goddelijk!

DONDERDAG

 11 juni blog 11 juni donderdag avondeten

Om 06.00 kwam er weer een nieuwe blog online, dit keer over de Uzuma sappen die ik heb getest. ’s Ochtend liep ik een half uurtje door het bos en s’ middag fietste ik weer een uur. Dit keer voor therapie (ivm met mijn burn-out). Weer thuis maakte ik foto’s voor mijn blog en pakte ik mijn koffer weer in om naar Utrecht te reizen. Boodschapjes, eten en daarna nog even in de stad een drankje gedaan. Prima dagje.

VRIJDAG

 12 juni vrijdag chillen 2 12 juni vrijdag chillen12 juni vrijdag avondeten

Dit was echt een zalige chill dag. Het was zo warm dat mijn vriend en ik besloten om naar het park te gaan bij het water. Lekker op de steiger zaten we, half schaduw en half zon. Daar hebben we ons een aantal uren vermaakt. Eendjes gevoerd, gelezen en af en toe lekker de ogen dicht, genieten dus! Daarna weer boodschappen gedaan en we aten dit keer gehakt met groente op stokbrood, erg lekker.

Ik heb die avond nog lang op het terras gezeten in de stad met een vriendin. We kletsten lekker veel en genoten van een paar wijntjes.

ZATERDAG

Deze ochtend kwam mijn ‘Working on my goals‘ blog online. Ik wil weer actief bezig zijn om me op bepaalde vlakken beter op te stellen. Weer bewuster werken aan die doelen zorgt voor een productiever leven denk ik. Ik liep een lekker rondje door het park met mijn lief. We zaten even lekker in de zon op het terras op de Neude. Verder keek ik naar Orange is the New Black natuurlijk want seizoen 3 is te bekijken op Netflix. Daar heb ik een jaar op zitten wachten. Ik ben groot fan van deze serie en kan het je echt aanraden om ook te kijken.

ZONDAG

14 juni zondag lunch met Jan

’s Ochtends vroeg kwam er een nieuwe Sharing Sunday online. Ik sliep lekker uit en had met Jan afgesproken in de middag. We gingen samen lunchen bij ’t Gras van de Buren. We namen allebei het broodje carpaccio. Daarna liepen we een heel stuk door de stad, even langs de Swanmarkt en nog een kop koffie bij Aperitivo. Thuis bij mijn vriend keek ik weer naar Orange is The New Black haha. Jan kijkt het ook en was al verder dan ik. Mijn vriend kwam laat in de middag terug van de KikaRun die werd gehouden in het Maximapark in Utrecht (hij heeft als vrijwilliger geholpen). We gingen eten en redelijk vroeg naar bed.

De nieuwe week is alweer begonnen. Vandaag heb ik een rustig dagje en morgen ga ik weer terug naar Hilversum. Ik zal weer bloggen deze week en verder heb ik hier en daar een afspraak. Woensdag ga ik weer golfen dus ik hoop op mooi weer. Ik wens jullie allemaal weer een fijne week toe en ben benieuwd of jullie ook zo’n fijn weekend erop hebben zitten! Tot snel weer, xoxo Fleur

PS. Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag verschijnen er nieuwe blog artikelen. Daarnaast komen er op de maandag en zondag ook vaak nieuwe blogs online, de nice memories artikelen en meestal op zondag de Sharing Sunday. Het 3 tot 5 nieuwe blogs schrijven lukt tot nu toe goed en hoop ik nog lang vol te houden. Hopelijk vinden jullie de blogs leuk om te lezen!

%d bloggers liken dit: