HAPPY NEW YEAR

Voor iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst! 2020 was een vreemd jaar met 1,5m afstand, mondkapjes en meer maatregelen die niet gewoon zijn voor ons. Voor heel veel mensen was het echt een heel zwaar jaar. Als ik voor mezelf spreek, mag ik geluk hebben dat mijn werk door ging. Niet op de normale manier, maar ik kon blijven werken. We worden creatief in deze tijden. Mijn jaar vat ik samen in deze blogpost met een aantal foto’s met goede herinneringen en ik stel doelen op voor 2021…

Als je deze blogpost leest op je mobiel, draai je scherm dan naar horizontaal zodat je alle foto’s goed kunt bekijken.

Op Instagram zie ik veel ondernemers groeien en allerlei initiatieven ontspringen. De horeca dicht, dan laten afhalen en/of bezorgen. Fotografen die shoots aanbieden met voldoende afstand. Allerlei online trainingen worden aangeboden… Zo doet iedereen z’n best om er nog wat van te maken. De winkel van Rituals waarin ik werk is nu voor de 2e keer gesloten. In plaats van thuis zitten, kunnen wij nu zelf op de fiets stappen (net als in het voorjaar) om allerlei bestellingen in de buurt van onze winkel te bezorgen. Erg leuk werk! Lekker bewegen & mensen blij maken met een snelle service.

Hoe verliep mijn 2020?
JANUARI

Begin januari ondertekende ik mijn diploma van de House of Orange, de visagieopleiding in Amsterdam die ik met heel veel plezier heb gevolgd. Wat heb ik veel geleerd! Ruim 8 jaar hiervoor droomde ik er al van om deze opleiding te gaan volgen. Het was best pittig om dit te doen naast mijn werk in een drukke periode van het jaar, maar des te trotser was ik dat het goed gegaan was. De eindshoot was echt amazing! Zie hier het resultaat:

FEBRUARI

Uit eten met mijn vader met dit uitzicht!

Mijn schoonzussen kwamen langs op mijn werk voor makeup advies. Best gek dat ik dit al heel lang niet meer op deze manier kan uitvoeren…

Dit mooie plaatje van onze kat Boefje wilde ik jullie niet onthouden <3

MAART

Cathelijne en ik gingen 10 maart uiteten net voordat de intelligente lockdown inging.

Drie weken was onze winkel dicht. We gingen trainingen volgen en geven aan ons team en later ook bestellingen bezorgen met de bakfiets door heel Utrecht. Ik maakte veel foto’s van kopjes koffie maar ook van de bloesems die volop aanwezig waren. Heerlijke wandelingen gemaakt waarbij ik soms wel een kwartier bij een boom stond voor de perfecte bloesem foto haha.

Deze ooglook maakte ik met een Chanel palette, een smokey eye tutorial blog schreef ik. Dat was best een hoop werk (ik struggle altijd met mooie foto’s maken van mijn eigen oog), maar super leuk om te doen!

APRIL

Zo ik met mijn bakfiets klaar voor een nieuwe ronde!

MEI

Op 3 mei vierde mijn blog z’n 10 jarige bestaan =) Waarbij ik uiteraard weer een gave winactie hield.

Met Jan sprak ik weer eens af om lekker te wandelen, coroproof met een koffietje on the go…

JUNI

De horeca ging weer open!!! Yeah!!! Mijn vriend en ik hadden een plekje gereserveerd op het terras op de Neude bij ’t Neutje om 12u, oh wat was dat fijn. Meerdere keren heb ik met vriendinnen en vrienden lekker de terrassen opgezocht en uitgebreid geluncht her en der in de stad (Utrecht). Op deze foto zie je een alcoholvrije cocktail bij Ruby Rose.

 

Met Jan en Cathelijne hield ik fotoshoots voor blogs en mijn Instagram. Met Otto, Lascana en FashionbyFleur had ik echt hele leuke samenwerkingen.

Maar ik had ook een gave fotoshoot met fotografe Annemarije. Haar leerde ik kennen in 2019 omdat ik een fotoshoot won bij haar. Ik was zo ontzettend blij en tevreden over het resultaat dat ik daarom een branding shoot boekte. Wat een geslaagde dag was dat! Als je jezelf wilt laten vastleggen voor online branding, dan kan ik haar zeker weten aanraden <3 Scherpe foto’s die mooi licht zijn en sfeer hebben. Zij krijgt je op de foto zoals je echt bent ookal ben je onzeker bij camera’s.

JULI

De dag voor mijn verjaardag had ik een visagieklus voor het merk Samsung, om de hoek van mijn werk in Hoog Catharijne. De medewerkers en een aantal modellen mocht ik opmaken. Dit was een hele toffe job! Deze foto is gemaakt door de fotograaf Ruben May.

Mijn verjaardag 9 juli! Met lekkere taartjes en weer een vette winactie voor de blog =)

AUGUSTUS

Hoogtepunt van deze maand is de geboorte van mijn neefje Luca natuurlijk <3

En wat hadden we veel mooi weer sinds april al eigenlijk zeg, wauw, zo lekker! Met Cathelijne ging ik een dagje naar Amersfoort.

Hier zie je de Chanel vintage ketting waar ik nog steeds zo ontzettend blij mee ben. En het jurkje is ook fijn, gescoort bij de Kruidvat!

Samen met Jan gingen we uitgebreid lunchen bij Ruby Rose en daarvoor en daarna even foto’s maken voor the gram 😉

Deze maand ging ik na een jaar of 4 weer terug naar de osteopaat. Een maand of twee later ben ik overgestapt op de chiropractor. Nu dat weinig tot niets heeft geholpen, ben ik doorverwezen naar het Rugcentrum. Daar kan ik deze januari al terecht gelukkig. Dit is allemaal vanwege mijn aanhoudende rugklachten (kreeg vorig jaar net voor kerst 2x spit in 1 maand).

SEPTEMBER


Van mijn zus kreeg ik een ring-light voor mijn verjaardag. Direct heb ik ‘m getest, eerst makeuploos (met een kleurtje vd zon)


en daarna nog met makeup op.

Hoogte punt in deze maand was het weekendje weg naar Delft samen met Cathelijne. Ooit 1x geweest voor een studentenfeest, maar nog nooit overdag de stad gezien. Wat een heerlijke plek, ontzettend knus en enorm authentiek. Wat hebben wij genoten!

Een roze jas die ik tegen kwam tijdens het winkelen heb ik uiteindelijk in december online gekocht, een ROZE jas haha. Hij staat me serieus erg goed 😉

Met mijn moeder en daarna nog met Chantal hield ik een heide fotoshoot. Hiervan is nog slechts 1 foto online gekomen nog… the rest will follow. Om de saaie januari maand vrolijker te maken op Instagram met die paars/roze tinten.

Oh en ik haalde nog mijn BHV opfrissingscursus. Ook liep ik 5km met de viruele Rituals run over de singel (echt voornamelijk gelopen ivm mijn rug).

Dit ben ik eind september bezig om de sale tafel mooi te maken. Hier zie je parfum van Tsuru (nu is er trouwens ook weer sale bij Rituals online).

OKTOBER

De horeca moest z’n deuren weer sluiten. Wij haalden (en nog steeds) regelmatig tijdens een wandeling even een to go drankje en hapje.

Sinds een tijdje slaap ik met een Satin Sleeper kussensloop over mijn hoofdkussen. Geweldig! Ik wil niet meer anders nu.

NOVEMBER

Met Jan maakte ik weer een fijne lange wandeling, dit keer over oa de Nieuwegracht. Wat heb ik ontzettend veel gewandeld dit jaar! Sinds kort gebruik ik weer een stappenteller om een beetje te zien of ik voldoende beweeg. Dat zit wel goed, maar helaas gaan er nog geen kilo’s vanaf, daarvoor zal ik eerst het lekkere eten wat meer moeten laten ;).

Dit mooie grote konijn kocht ik bij de Hema voor de verjaardag van het dochtertje van mijn vriendin.

DECEMBER

Lief oud collegaatje Rianne kwam gezellig lunchen bij mij thuis. Heerlijk kunnen bijkletsen!

Dit jaar kochten we 2 hele kleine (mini) kerstboompjes. Wel zo handig in ons kleine huisje. Als we ze goed verzorgen, hebben we volgend jaar 2 iets grotere 😉

De dag voor kerst hielden we op het werk een kleine lunch met iedereen die werkte die dag. Deze meringuetaart had ik meegenomen en die was LEKKERRRR.

VOORUITBLIK 2021

Aangezien er al heeeel veel tekst en heeeel veel foto’s staan in deze blog, ga ik het nu proberen kort te houden. Ik ben niet zo heel erg van het vooruit plannen of uberhaupt van het plannen eigenlijk. Maar een aantal doelen stellen is natuurlijk nooit verkeerd.

Dus daar ga ik:

  • Verder gaan met opruimen in huis. Er is nog een hoop te doen. De woonkamer is bijna klaar. Daarna de keuken en slaapkamer. Waarbij we vooral andere opberg manieren moeten creëren. Naast een hoop weggooien haha.
  • Mijn website homepage fiksen. Sinds een paar maanden doet ‘ie het niet meer, maar ik krijg het niet zo gauw zelf gemaakt.
  • Nieuwe website lanceren met nieuwe branding en portfolio. Dan ben ik zichtbaarder om geboekt te worden als visagiste.
  • Toch weer met een planner gaan werken zodat ik deadlines die ik stel ga halen.
  • Starten met de cursus basisfotografie van Jessica Jongman.
  • Regelmatig gaan oefenen met kapsels maken.
  • Zoeken naar een betaalbare opleiding voor hairstyling. Dan kan ik naast visagie ook echt kapsels creëren.

Dat was het wel zo’n beetje. Wie weet komen er nog veel meer dingen bij, maar ik wil niet teveel hooi meteen op mijn vork nemen.

Wat zijn jouw doelen voor 2021?

Knap als je alle tekst hebt gelezen 😉 en ik zou zeggen succes met jouw doelen en tot snel weer!

PS Mochten jullie het je afvragen waarom ik voornamelijk alleen mezelf hier laat zien.. ik laat expres geen foto’s zien waar anderen opstaan zoals vrienden en familieleden. Ten eerste omdat ik dan eerst toestemming moet gaan vragen per foto of ik weet van sommige dat ze het sowieso niet willen.